Έκδοση ηλεκτρονικών καρτών απεριόριστων διαδρομών του ΟΑΣΑ με έκπτωση για το 2024

Συναδέλφισσες/φοι,

Η ΑΔΕΔΥ απέστειλε στους συλλόγους την εγκύκλιο που αναφέρεται στη διαδικασία έκδοσης ηλεκτρονικών καρτών απεριόριστων διαδρομών (ετήσιων ή εξαμηνιαίων) με έκπτωση. Οι συνάδελφοι, μέλη του συλλόγου, που επιθυμούν να εκδώσουν νέα ηλεκτρονική κάρτα απεριόριστων διαδρομών ή είναι ήδη κάτοχοι ηλεκτρονικής κάρτας που λήγει το επόμενο διάστημα και επιθυμούν την επαναφόρτισή της, παρακαλούνται, αφού αναγνώσουν προσεκτικά την εγκύκλιο που μας απέστειλε η ΑΔΕΔΥ (επισυνάπτεται) να αποστείλουν στο e-mail του συλλόγου (proodospeiraia@gmail.com) τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. τον αριθμό της ηλεκτρονικής τους κάρτας

2. Αποδεικτικό κατάθεσης (ηλεκτρονικό αρχείο σκαναρισμένο όχι φωτογραφία) του χρηματικού ποσού που αντιστοιχεί στο είδος της κάρτας που επιθυμούν να εκδώσουν ή να επαναφορτίσουν (βλέπε επισυναπτόμενη εγκύκλιο της ΑΔΕΔΥ). Τα χρήματα πρέπει να κατατεθούν στον λογαριασμό του ΟΑΣΑ στην τράπεζα ALPHA BANK (αρ. λογαριασμού GR91 0140 3580 3580 0200 2000 717), είτε μέσω e-Banking είτε σε κάποιο υποκατάστημα της τράπεζας.

Σημειώνουμε ότι η φόρτιση της κάθε ηλεκτρονικής κάρτας γίνεται πάντα, σε χρόνο πριν τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης της. Η νέα φόρτιση θα κάνει αυτόματα έναρξη ισχύος της, αμέσως, με τη λήξη της προηγούμενης φόρτισης της.

Το Δ.Σ. του συλλόγου θα αποστείλει τα δικαιολογητικά στον ΟΑΣΑ και θα ενημερώνει τους συναδέλφους με μήνυμα στο προσωπικό τους e-mail για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, ώστε οι κάτοχοι των καρτών να μεταβούν στο πλησιέστερο αυτόματο μηχάνημα έκδοσης εισιτηρίων και να προβούν στις κινήσεις που αναλυτικά περιγράφονται στο τέλος της εγκυκλίου.

ΚΑΡΤΕΣ_ΟΑΣΑ_2024

Κατεβάστε την εγκύκλιο της ΑΔΕΔΥ από εδώ