«Έφυγε» ο Τάσος Σταυρόπουλος, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών(ΠΕΣΕΚ).

Έφυγε από τη ζωή, ανήμερα της Πρωτομαγιάς, ο συνάδελφος Τάσος Σταυρόπουλος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών(ΠΕΣΕΚ).

Ο Τάσος πέρασε όλη τη ζωή του, από τα χωριά της  ορεινής Ηλείας μέχρι τα σχολεία της δευτεροβάθμιας  εκπαίδευσης και την ΠΕΣΕΚ, μέσα στον καθημερινό αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για να καλυτερέψει η ζωή των ανθρώπων, για να αλλάξει ο κόσμος.  

Αγωνιστής με σπάνιο ήθος, από τους βασικούς πρωταγωνιστές του κινήματος για την υπεράσπιση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, με γνώσεις για το ασφαλιστικό σύστημα που θα ζήλευε και ο πιο εξειδικευμένος εργατολόγος, γνώσεις που μοιραζόταν ακούραστα και με ανιδιοτέλεια, σε εκδηλώσεις, κείμενα, στο τηλέφωνο, πάντα στο πλευρό κάθε συναδέλφισσας και κάθε συναδέλφου, κάθε Συλλόγου Π.Ε., ΕΛΜΕ, συλλογικότητας.

Είναι δεκάδες οι συνάδελφοι-μέλη του συλλόγου μας  που δέχτηκαν τη συμβουλή του για συνταξιοδοτικά ζητήματα.  Ανταποκρίθηκε σε κάθε κάλεσμα του συλλόγου μας για συμμετοχή του σε εκδηλώσεις για το συνταξιοδοτικό.

 Δεν ζήτησε τίποτα για τον εαυτό του.

 Η απώλεια είναι τεράστια και δυσαναπλήρωτη.  

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Η πολιτική κηδεία θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο Αθήνας, την Παρασκευή  5/5 , στις 12 το μεσημέρι.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.