ΑΔΕΔΥ: Κήρυξη στάσης εργασίας την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 ημέρα διεξαγωγής της “ελληνικής” PISA.

Συμμετέχουμε στην 4ωρη διευκολυντική στάση εργασίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ακυρώνουμε την υλοποίηση των εξετάσεων PISA.

Η αυριανή στάση εργασίας ισχύει και θα πραγματοποιηθεί κανονικά κάτω από την ομπρέλα της ΑΔΕΔΥ. Δεν μας τρομοκρατούν! Συμμετέχουμε στην αυριανή στάση εργασίας ακυρώνουμε τις εξετάσεις PISA στα 1ο και 40ο Δημοτικά Σχολεία Πειραιά και στο 1ο Δημοτικό σχολείο Δραπετσώνας.

Κοινοποιήθηκε σήμερα στη Δ.Ο.Ε. η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία κρίθηκε παράνομη η στάση εργασίας που είχαν κηρύξει Δ.Ο.Ε. και Ο.Λ.Μ.Ε. για την αποτροπή της πραγματοποίησης των πανεθνικών εξετάσεων κατάταξης, κατηγοριοποίησης και αποκλεισμού, που επιχειρεί για τρίτη χρονιά να πραγματοποιήσει το ΥΠΑΙΘΑ και τις οποίες το εκπαιδευτικό κίνημα με παιδαγωγικά επιχειρήματα έχει αποδομήσει.

Ο αγώνας συνεχίζεται με τη συμμετοχή στη στάση εργασίας που κήρυξε σήμερα η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. (επισυνάπτεται). Δεν συναινούμε στους αντιπαιδαγωγικούς σχεδιασμούς της πολιτικής ηγεσίας του Υ.ΠΑΙ.Θ., υπερασπίζουμε το δημόσιο σχολείο.

Συμμετέχουμε στη στάση εργασίας που κήρυξε η Α.Δ.Ε.Δ.Υ.

Ακυρώνουμε την υλοποίηση των εξετάσεων PISA

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΔΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ

ΑΔΕΔΥ_ΣΤΑΣΗ-ΕΡΓΑΣΙΑΣ_ΕΛΛΗΝΙΚΗ_PISA