ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑΤΩΝ ΝΕΟΝΑΖΙ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ

ΟΛΕΣ – OΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 10 π.μ. (Λ. Αλεξάνδρας, Μετρό Αμπελοκήπων))

3ωρη διευκολυντική στάση από τη ΔΟΕ 8 π.μ. -11π.μ.και 3ωρη στάση εργασία από την ΑΔΕΔΥ 11π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου*

 Δεν ξεχνάμε ότι οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής είναι νοσταλγοί του Χίτλερ και των στρατοπέδων εξόντωσης του Άουσβιτς. Είναι οι φονιάδες του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν. Είναι οι οργανωτές εκατοντάδων ρατσιστικών επιθέσεων και πογκρόμ κατά μεταναστών και προσφύγων. Έβαλαν στο στόχαστρο το εργατικό κίνημα και τα συνδικάτα, όπως φάνηκε με τις επιθέσεις κατά των συνδικαλιστών του ΠΑΜΕ στο Πέραμα και των Αιγύπτιων αλιεργατών. Επιχείρησαν να σκορπίσουν τον φόβο, με επιθέσεις στα κινήματα αντίστασης, καταστρέφοντας γραφεία και στέκια οργανώσεων και συλλογικοτήτων, μαχαιρώνοντας δεκάδες αγωνιστές και αγωνίστριες.

Απαιτούμε την τιμωρία των ναζί δολοφόνων της Χρυσής Αυγής και παλεύουμε να απομονωθούν οι διάφορες φασιστικές ομάδες που ξεφυτρώνουν και συγκροτούν , όπως και η Χ.Α., σύγχρονα τάγματα εφόδου δρώντας ενάντια σε αγωνιστές, πρόσφυγες, αντιφασίστες και κάθε «διαφορετικό» άνθρωπο.  Αγωνιζόμαστε για να αποκρουστούν κα να εξαλειφθούν οι σκοταδιστικές, μισαλλόδοξες, ξενοφοβικές και ρατσιστικές αντιλήψεις που ποτίζουν τις συνειδήσεις. Η απάθεια και αδιαφορία απέναντι στην άνοδο αυτών των αντιλήψεων και στην εξάπλωση των φασιστικών επιθέσεων είναι καταστροφική. Για αυτό δεν σιωπούμε.

Οι εργαζόμενοι μαζί με τα συνδικάτα τους, την μέρα που θα ανακοινώνεται η απόφαση του δικαστηρίου, χρειάζεται να είμαστε στο δρόμο για να διατρανώσουμε ότι η θέση των νεοναζί δολοφόνων είναι στη φυλακή!

Συμμετέχουμε όλες και όλοι στη συγκέντρωση στο Εφετείο (10π.μ. Μετρό Αμπελοκήπων) με ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ (3ωρη διευκολυντική στάση ΔΟΕ – ΟΛΜΕ 8π.μ. -11π.μ και 3ωρη στάση εργασία ΑΔΕΔΥ 11π.μ. έως τη λήξη του ωραρίου).

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

* Η στάση της ΑΔΕΔΥ και η συμπληρωματική τη ΔΟΕ καλύπτουν όλο το εύρος του ωραρίου των εκπαιδευτικών. Οι συνάδελφοι μπορούν να να χρησιμοποιήσουν ανάλογα με τις ανάγκες τους μέρος ή το σύνολο των δυο στάσεων εργασίας ώστε να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση. Η στάση της ΑΔΕΔΥ είναι ως τη λήξη του ωραρίου επομένως καλύπτει και το το ωράριο του Ολοήμερου σχολείου.