ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 91Η Γ.Σ ΤΗΣ ΔΟΕ (30/5/2022)

Συναδέλφισσες/φοι, ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους: Αγγουρά Έφη, Ανταράκη Τερέζα, Γαλάνη Μπαλάση, Γεωργοπούλου Τριανταφυλλιά, Γκιόκα Ναταλία, Θεοχάρη Βαρβάρα, Καλλιντεράκη Αθηνά, Κολοτούρου Ευγενία, Κομποθέκρα Άννα, Κοτσαύτη Ευγενία, Κουρτζίδου Μιράντα, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Ρέππα Βασιλική, Σιφνιού Κλεάνθη, Τσουλφά Θεόδωρο που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η αποχή που προσέγγισε το 30% σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2019 είναι ανησυχητικό φαινόμενο. Το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται στους συλλόγους όλης της χώρας γεγονός και βάζει νέα καθήκοντα στα σωματεία μας που φαίνεται να βγαίνουν τραυματισμένα στην αναμέτρησή τους με τον νόμο Χατζηδάκη. Το εκπαιδευτικό κίνημα έχει την εμπειρία και την επιμονή να αντιμετωπίσει τα προβλήματα αυτά. Η εποχή και οι προκλήσεις ενός μέλλοντος που φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο επιβάλλουν την ανασυγκρότηση των Συλλόγων μας. Αυτό είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας κι όχι μόνο μιας μικρής ομάδας συνδικαλιστών. Μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί όλοι μας να εμπιστευτούμε ξανά τη συλλογική μας δύναμη.

Στον πίνακα που ακολουθεί κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών της 30ης Μαΐου για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 91η Γ.Σ. της ΔΟΕ, καθώς και συγκριτικά στοιχεία του 2017 και του 2019.