ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. (10/12/2021)

Πειραιάς 11- 12 – 2021

Χαιρετίζουμε τη μαζική συμμετοχή των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Παρά την πανδημία που λειτούργησε απαγορευτικά για πολλούς συναδέλφους αλλά και παρά τα εμπόδια που έθεσε η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘ- με τη μη χορήγηση άδειας- η συμμετοχή κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα ξεπερνώντας το 80% σε σχέση με τις αντίστοιχες εκλογές του 2018. Οι συνάδελφοι με τη συμμετοχή τους διαφύλαξαν την υπόσταση του συλλόγου και έδωσαν μήνυμα αντίστασης απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάλυση των σωματείων. Ταυτόχρονα έδωσαν μήνυμα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου απέναντι στις πολιτικές της αξιολόγησης, τις πολιτικές διαφοροποίησης και κατηγοριοποίησης των σχολείων, των μαθητών, των εκπαιδευτικών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους Γαλάνη Μπαλάση, Γεωργοπούλου Τριανταφυλλιά, Γκιόκα Ναταλία, Δημάκη Δήμητρα, Καλλιντεράκη Αθηνά, Κλειδαρά Γιαννούλα Ελένη, Κομποθέκρα Άννα, Κοντογιάννη Κατερίνα, Κοτσαύτη Ευγενία, Λαμπριανού Δικαία, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Παρασκευοπούλου Μαρία, Πεπόνη Μαρία Ελένη, Σιφνιού Κλεάνθη, Τζελέπη Σταυρούλα, Τσουλφά Θεόδωρο, που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Στον πίνακα που ακολουθεί κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και συγκριτικά στοιχεία του 2016 και του 2018.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί την ερχόμενη εβδομάδα και ευχόμαστε να ανταποκριθεί  στις ευθύνες του σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον.