ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ Δ.Σ. (4/12/2023)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χαιρετίζουμε τη συμμετοχή των συναδέλφων στις αρχαιρεσίες του συλλόγου μας για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Η συμμετοχή κυμάνθηκε στα επίπεδα των αντίστοιχων εκλογών του 2021. Οι συνάδελφοι με τη συμμετοχή τους διαφύλαξαν την υπόσταση του συλλόγου και έδωσαν μήνυμα αντίστασης απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάλυση των σωματείων. Ταυτόχρονα έδωσαν μήνυμα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου απέναντι στις πολιτικές της αξιολόγησης, τις πολιτικές διαφοροποίησης και κατηγοριοποίησης των σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους Ανδρεάκου Παναγιώτα, Βασιλάκη Ανθή, Βογιατζιδάκη Ειρήνη, Γαβρίλη Σεμίνα, Γεωργοπούλου Τριανταφυλλιά, Γεωργοπούλου Αικατερίνη, Θεοδωρίδη Ευστάθιο, Θεοχάρη Βαρβάρα, Κομποθέκρα Άννα, Κουρτζίδου Μιράντα, Κρίτσανου Αθανασία, Λαμπριανού Δικαία, Μάρη Βασιλική, Νικητιάδου Πέννυ, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Πατέρου Σταματία, Πουλιάκη Ελένη, Ρέππα Βασιλική, Σούμα Ελένη, Τζελέπη Σταυρούλα, Τόμπρου Αναστασία, Τσουλφά Θεόδωρο, Τσουμάνη Ουρανία, που στελέχωσαν τις εφορευτικές επιτροπές των πέντε εκλογικών τμημάτων και την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Στον πίνακα που ακολουθεί κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών της 4ης Δεκεμβρίου 2023 για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου, καθώς και συγκριτικά στοιχεία του 2018 και 2021.

Το νέο Δ.Σ. θα συγκροτηθεί τις επόμενες ημέρες, με βάση τα προβλεπόμενα στο καταστατικό του συλλόγου, ευχόμαστε να ανταποκριθεί στις ευθύνες του σε ένα δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον.