ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΩΝ ΣΤΗΝ 93Η Γ.Σ ΤΗΣ ΔΟΕ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συναδέλφισσες/φοι,

ευχαριστούμε όλους όσους συμμετείχαν στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους: Αγγουράκη Ευθυμία,  Αγιαννήτη Παναγιώτη, Ανδρεάκου Παναγιώτα, Γεωργοπούλου Τριανταφυλλιά, Γκιόκα Ναταλία, Θεοδωρίδη Ευστάθιο, Θεοδώρου Ελένη, Καβακά Στεφανία, Κολοτούρου Ευγενία, Κομποθέκρα Άννα, Κουρτζίδου Μυροφόρα, Λαμπριανού Δικαία, Μπαλάση Σμαρώ, Νικητιάδου Κοκώνα, Παπακωνσταντίνου Ελένη, Πατέρου Σταματία, Ρέππα Βασιλική, Σιδέρη Ελένη, Σιφνιού Κλεάνθη, Στασινοπούλου Μαρία, Σούμα Ελένη, Τζελέπη Κατερίνα, Τσεκούρα Δημήτρη, Τσουλφά Θεόδωρος, Τσουμάνη Ουρανία, Χατζηνάκη Βασιλική που στελέχωσαν την εφορευτική επιτροπή και συντέλεσαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκλογικής διαδικασίας.

Η συμμετοχή κυμάνθηκε στα επίπεδα των αντίστοιχων εκλογών του 2022. Οι συνάδελφοι με τη συμμετοχή τους διαφύλαξαν την υπόσταση του συλλόγου και έδωσαν μήνυμα αντίστασης απέναντι σε όσους επιδιώκουν τη διάλυση των σωματείων. Ταυτόχρονα έδωσαν μήνυμα υπεράσπισης του δημόσιου σχολείου απέναντι στις πολιτικές της αξιολόγησης, τις πολιτικές διαφοροποίησης και κατηγοριοποίησης των σχολείων, των μαθητών και των εκπαιδευτικών. Η εποχή και οι προκλήσεις ενός μέλλοντος που φαντάζει ολοένα και πιο δύσκολο επιβάλλουν την ανασυγκρότηση των Συλλόγων μας. Αυτό είναι ευθύνη και καθήκον όλων μας κι όχι μόνο μιας μικρής ομάδας συνδικαλιστών. Μπορούμε να το καταφέρουμε αρκεί όλοι μας να εμπιστευτούμε ξανά τη συλλογική μας δύναμη.

Στον πίνακα που ακολουθεί κοινοποιούμε τα αποτελέσματα των εκλογών της 27ης Μαΐου  για την ανάδειξη αντιπροσώπων για την 93η Γ.Σ. της ΔΟΕ, καθώς και συγκριτικά στοιχεία του 2019 και του 2022.