ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 31/5/2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την περασμένη Παρασκευή  31 Μαΐου 2024 στην αίθουσα εκδηλώσεων των 9ου-11ου Δημοτικών Σχολείων Πειραιά υποδεχθήκαμε τους εθελοντές αιμοδότες που συμμετείχαν στη δεύτερη ετήσια εθελοντική αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Συλλόγου μας.

Παρά τις δυσκολίες των ημερών, όπου όλα τα σχολεία προετοιμάζονται για τις εκδηλώσεις  τέλους της σχολικής χρονιά, ικανοποιητική υπήρξε οι προσέλευση των συναδέλφων. Επίσης ιδιαίτερα σημαντική και ελπιδοφόρα υπήρξε η συμμετοχή των νέων συναδέλφων -κυρίως αναπληρωτών και αναπληρωτριών.

Τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:
Προσελεύσεις Αιμοδοτών: 23
Απορρίψεις Αιμοδοτών: 2
Σύνολο Μονάδων: 21

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση κι αυτής της αιμοδοσίας, ιδιαίτερα στους συναδέλφους και το βοηθητικό προσωπικού των 9ου-11ου Δημοτικών Σχολείων Πειραιά καθώς και το εξειδικευμένο προσωπικό από το κλιμάκιο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου «Μεταξά» που διενήργησε τις αιμοληψίες. Πολλές ευχαριστίες και σε όσες και όσους διέθεσαν το χρόνο τους για να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία δίνοντας ανάσα ζωής σε όσους έχουν ανάγκη.

Σημειώνουμε ότι όσοι συνάδελφοι δεν μπορούσαν ή δεν κατάφεραν να προσέλθουν στη σημερινή εθελοντική αιμοδοσία μπορούν να μεταβούν στο Νοσοκομείο “Μεταξά” και να δώσουν αίμα υπέρ της τράπεζας αίματος του συλλόγου μας.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το φθινόπωρο του 2024

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.