Διάθεση εκπαιδευτικού βιβλίου για την ενίσχυση σχολικών μονάδων του συλλόγου μας.

Το Δ.Σ. του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «Η Πρόοδος» καλεί τα μέλη του να στηρίξουν την προσπάθεια του συναδέλφου Νίκου Γκουβέρου, εκπαιδευτικού ειδικής αγωγής που υπηρετεί στο τμήμα ένταξης του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά, η οποία στοχεύει στην ενίσχυση των 2ου Ειδικού και 41ου Δημοτικών Σχολείων Πειραιά.

Ο συνάδελφος σε συνεργασία με τους μαθητές του τμήματος ένταξης παρήγαγε ένα βιβλιαράκι- παιδαγωγικό εργαλείο για την έκφραση και διαχείριση των συναισθημάτων. Το βιβλιαράκι, με τίτλο “Η περιπέτεια των συναισθημάτων”, δημιουργήθηκε στα πλαίσια λειτουργίας του τμήματος ένταξης κατά τη διάρκεια εργαστηρίου συναισθηματικής ανάπτυξης των παιδιών με τη μέθοδο της καθοδηγούμενης γραφής. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από μαθητές με μαθησιακές, συναισθηματικές δυσκολίες αλλά και τυπικής ανάπτυξης.

Αποτελεί τιμητική έκδοση από τον Δήμο Πειραιά και έχει διανεμηθεί στις σχολικές μονάδες του. Τα χρήματα από την πώλησή του θα διατεθούν στο μεγαλύτερο μέρος τους για την ενίσχυση των σχολικών μονάδων που προαναφέρθηκαν, στις οποίες υπηρέτησε ο εκπαιδευτικός-δημιουργός του εκπαιδευτικού έργου.

Το βιβλίο κοστίζει 6 Ευρώ. Οι συνάδελφοι που επιθυμούν να το αποκτήσουν μπορούν να απευθύνονται στον συνάδελφο Νίκο Γκουβέρο στο e-mail: nagouver@gmail.com ή στο τηλέφωνο: 6937115782

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.