ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΤΟΣ  2022-23

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

​Από αύριο, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, θα βρίσκονται σε όλες τις σχολικές μονάδες του συλλόγου μας οι καταστάσεις εγγραφής μελών στον σύλλογο. Μπορείτε όμως να κατεβάσετε το σχετικό αρχείο και στο τέλος αυτής της ανάρτησης. Με βάση τις προθεσμίες που ορίζει η Δ.Ο.Ε. ο σύλλογός μας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου πρέπει να κοινοποιήσει στην Ομοσπονδία τις ονομαστικές καταστάσεις των μελών του (Μητρώο μελών) προκειμένου να υπολογιστεί η συνδρομή του συλλόγου μας προς την ομοσπονδία. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε να συμπληρωθούν οι καταστάσεις σωστά και έγκαιρα, ως τις 15 Δεκεμβρίου ώστε ο σύλλογός μας να είναι έτοιμος πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Με την υπογραφή μας στην κατάσταση δηλώνουμε, ότι επιθυμούμε να εγγραφούμε στον σύλλογο και ταυτόχρονα οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί και οι αναπληρωτές (Κρατικού Προϋπολογισμού) που μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Πειραιά δίνουν την συγκατάθεσή τους, ώστε να παρακρατηθεί από τον εκκαθαριστή η συνδρομή προς τον Σύλλογο και τη Δ.Ο.Ε. για το συνδικαλιστικό έτος 2022-23. Έτσι θεωρούμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι και αποκτούμε δικαίωμα να συμμετέχουμε στις τακτικές Γ.Σ. του συλλόγου καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Το ποσό της συνδρομής με απόφαση της Δ.Ο.Ε. έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΜΟΝΙΜΟΙ: 28 ευρώ, το ποσό θα παρακρατηθεί μέσω του εκκαθαριστή σε 4  δόσεις των 7 ευρώ.  

ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΙ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ): 28 ευρώ, το ποσό μπορεί να αποδοθεί (έως δύο δόσεις) είτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε κατά τις δυο τακτικές Γενικές Συνελεύσεις (Νοέμβριο-Μάιο) στον ταμία του συλλόγου.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ):  15 ευρώ, το ποσό θα παρακρατηθεί μέσω του εκκαθαριστή σε 2 δόσεις των 7,5 ευρώ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΕΣΠΑ & ΠΔΕ):  15 ευρώ,  το ποσό μπορεί να αποδοθεί (έως δύο δόσεις) είτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε κατά τις δυο τακτικές Γενικές Συνελεύσεις (Νοέμβριο-Μάιο) στον ταμία του συλλόγου.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ (ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ και ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ): 8 ευρώ, το ποσό μπορεί να αποδοθεί είτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είτε στον ταμία του συλλόγου κατά την Τακτική Γενική  Συνέλευση του συλλόγου (Νοέμβριος). 

Επίσης Παρακαλούμε:

1. Τα ονόματα να γραφούν στις καταστάσεις ηλεκτρονικά (και όχι χειρόγραφα) έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστα και κατόπιν να υπογραφούν από τους/τις συναδέλφους.

2. Να συμπληρωθεί οπωσδήποτε η στήλη που αφορά στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης από την οποία μισθοδοτούνται οι συνάδελφοι, ώστε να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους αποσπασμένους από τους οργανικά υπηρετούντες.

3. Οι συναδέλφισσες/φοι αναπληρώτριες/τες να προσέξουν και να υπογράψουν στην σωστή κατάσταση αναλόγως της κατηγορίας που ανήκουν (Αναπληρωτές ΕΣΠΑ ή ΠΔΕ – Αναπληρωτές κρατικού προϋπολογισμού).

4.  Να μην αμελήσουν οι συνάδελφοι να υπογράψουν στην σχετική στήλη.

Τις καταστάσεις θα τις συλλέξουν από τα σχολεία ευθύνης τους, τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Κατεβάστε τις καταστάσεις: