ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ 2021-22

Συναδέλφισσες/φοι,

Η παρακράτηση της συνδρομής προς τον σύλλογο θα γίνει σε τέσσερις (4) μηνιαίες δόσεις των επτά ευρώ (7€) τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο.

Θυμίζουμε ότι όλες/οι οι συναδέλφισσες/φοι που υπηρετούν στα σχολεία ευθύνης του συλλόγου μας και μισθοδοτούνται από την Δ/νση Π.Ε. Πειραιά αυτοδίκαια θεωρούνται μέλη του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά “Η Πρόοδος”. Μέλη του συλλόγου θεωρούνται και οι αποσπασμένες/οι από άλλα ΠΥΣΠΕ καθώς και οι αναπληρώτριες/τες που υπηρετούν στα σχολεία ευθύνης του συλλόγου μας.

Η Παρακράτηση της συνδρομής θα γίνει με βάση τους εκλογικούς καταλόγους των εκλογών της 10ης Δεκεμβρίου 2021. Όσοι πήραν μέρος στην εκλογική διαδικασία και είναι εγγεγραμμένοι στις καταστάσεις των ψηφισάντων κατά τις εκλογές της 10ης Δεκεμβρίου 2021 θεωρούνται μέλη του συλλόγου και οφείλουν να καταβάλουν την συνδρομή τους.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ θα πρέπει να συμπληρώσουν ως τις 10 Μαρτίου την παρακάτω ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ, ώστε να μην παρακρατηθεί η συνδρομή τους από τον εκκαθαριστή μισθοδοσίας.

Η παραπάνω διαδικασία αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία του συλλόγου μας και ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από την Δ/νση Π.Ε. Πειραιά.

Η συλλογή των συνδρομών από τους ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ οι οποίοι μισθοδοτούνται από άλλες Δ/νσεις Π.Ε. και από τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ θα γίνει από τα μέλη του Δ.Σ., είτε στα σχολεία είτε στην Γενική Συνέλευση του Μαΐου εκλογής αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΔΟΕ. Με την ίδια διαδικασία θα καταβάλουν το υπόλοιπο της συνδρομής τους όσοι συνάδελφοι (αποσπασμένοι ή αναπληρωτές) έχουν καταβάλει μέρος αυτής κατά την εκλογική διαδικασία του Δεκεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της συνδρομής με απόφαση της Δ.Ο.Ε. έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΜΟΝΙΜΟΙ: 28 ευρώ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ:  15 ευρώ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ, ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ: 8 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 10 ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ.

Η φόρμα αρνητικής δήλωσης εγγραφής στον Σύλλογο έκλεισε γιατί παρήλθε η προθεσμία της 10η Μαρτίου.