ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ – ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ

Συναδέλφισσες/φοι,

Το Δ.Σ. προσπάθησε δυο φορές – τον Νοέμβριο του 2020 και τον Ιανουάριο του 2021- να συγκεντρώσει τις καταστάσεις εγγραφής μελών στον σύλλογο, αλλά και τις δυο φορές η αναστολή λειτουργίας των σχολείων λόγω της πανδημίας άφησε την προσπάθεια ανολοκλήρωτη. Όπως γνωρίζετε υπογράφοντας σε αυτές τις καταστάσεις δηλώνουμε ότι επιθυμούμε να εγγραφούμε στον σύλλογο και δίνουμε την συγκατάθεσή μας, ώστε να παρακρατηθεί από τον εκκαθαριστή η συνδρομή μας προς τον Σύλλογο και τη Δ.Ο.Ε. για το τρέχον συνδικαλιστικό έτος. Έτσι θεωρούμαστε οικονομικά τακτοποιημένοι και αποκτούμε το δικαίωμα να συμμετέχουμε στις τακτικές και έκτακτες Γ.Σ. καθώς και το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.

Επειδή οδεύουμε προς το τέλος της σχολικής χρονιάς και είναι ακόμη άδηλο αν και πότε θα ανοίξουν τα σχολεία υπάρχει άμεση ανάγκη να τροποποιήσουμε τη μέχρι τώρα διαδικασία:

  1. ΕΚΤΑΚΤΩΣ και μόνο για την φετινή συνδικαλιστική χρονιά η συνδρομή μας θα παρακρατηθεί σε δυο μηνιαίες δόσεις των 14 € τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο.
  2. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ θα πρέπει να συμπληρώσουν ως τις 30 Απριλίου την παρακάτω ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ώστε να μην παρακρατηθεί η συνδρομή τους από τον εκκαθαριστή μισθοδοσίας.

Η παραπάνω διαδικασία αφορά ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ εκπαιδευτικούς που υπηρετούν στα σχολεία του συλλόγου μας και ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ από την Δ/νση Π.Ε. Πειραιά.

Η συλλογή των συνδρομών από τους ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ οι οποίοι μισθοδοτούνται από άλλες Δ/νσεις Π.Ε. και από τους ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ θα γίνει από τα μέλη του Δ.Σ., όταν ανοίξουν τα σχολεία.

Υπενθυμίζουμε ότι το ποσό της συνδρομής με απόφαση της Δ.Ο.Ε. έχει διαμορφωθεί ως εξής:

ΜΟΝΙΜΟΙ: 28 ευρώ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ:  15 ευρώ.

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΩΡΑΡΙΟΥ και ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΙ: 8 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΘΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ. ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΛΛΑ ΠΥΣΠΕ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Η φόρμα τερματίστηκε καθώς παρήλθε η 30η Απριλίου 2021 η παρακράτηση της συνδρομής θα γίνει σε δύο δόσεις των 14€ από την μισθοδοσία των μηνών Ιουνίου και Ιουλίου