ΕΚΚΛΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ

Συνάδελφοι/Συναδέλφισσες,

Απευθυνόμαστε σε όλους/ες τους/τις συναδέλφους/ισσες κάνοντας έκκληση για οικονομική υποστήριξη της συναδέλφισσας ΑΝΝΑΣ ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ ή οποία επωμίζεται μόνη της (μονογονεϊκή οικογένεια) δυσβάσταχτο οικονομικό βάρος προκειμένου να εξασφαλίσει τη θεραπεία και αποκατάσταση του γιου της.

Η συναδέλφισσα Άννα, υπηρέτησε στα σχολεία των Τρικάλων και αυτή τη στιγμή υπηρετεί με απόσπαση στο 1ο ΓΕΛ Μίκρας της Θεσσαλονίκης, υπήρξε εκλεγμένη για χρόνια στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Τρικάλων, είναι μάχιμη εκπαιδευτικός, ενεργή και δραστήρια στο εκπαιδευτικό κίνημα.

Ο γιος της, ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΥΛΗΣ, νόσησε αιφνιδίως από αυτοάνοση εγκεφαλίτιδα με φαρμακοανθεκτικές επιληπτικές κρίσεις, παραμένει κλινήρης λόγω οστεοποιήσεων σε αρθρώσεις των ποδιών, φέρει γαστροστομία και τραχειοστομία και χρήζει πολυδάπανης κατ’ οίκον νοσηλείας και αποκατάστασης (ιατρικές επισκέψεις και εξετάσεις, φαρμακευτική αγωγή, φυσιοθεραπεία, λογοθεραπεία, ψυχολογική υποστήριξη, αναλώσιμα ασθενούς, ενοίκιο σπιτιού και πάγιες δαπάνες, κ.α.).

Στη μεγάλη δοκιμασία που αντιμετωπίζει η συναδέλφισσα, η αλληλεγγύη και η στήριξη είναι πολύτιμη.

Κάνουμε έκκληση στα σωματεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ) καθώς και σε κάθε συνάδελφο/ισσα να ενισχύσουν οικονομικά τη συναδέλφισσα ΑΝΝΑ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα υπέρογκα έξοδα και να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες της ότι ο Θανάσης θα επιστρέψει κοντά μας υγιής για να συνεχίσει τη ζωή του.

Η οικονομική ενίσχυση μπορεί να γίνεται με απευθείας κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της Eurobank με IBAN GR1802601230000950200504909 και δικαιούχο την μητέρα ΚΟΥΤΕΛΙΔΑ ΑΝΝΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.