ΕΚΤΑΚΤΗ – ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ

ΣΥΣΚΕΨΗ Δ/ΝΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΩΝ

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στον αύλειο χώρο των 9ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Πειραιά

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της ΔΟΕ ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε την επικαιροποιήση της ΑΠΕΡΓΙΑΣ – ΑΠΟΧΗΣ από τις διαδικασίες εσωτερικής και εξωτερικής αξιολόγησης των σχολικών μονάδων που προβλέπονται από την νέα Υ. Α.

Άμεσα αναμένουμε αναλυτικές οδηγίες με τα πρακτικά βήματα που έχουμε μπροστά μας, για την υλοποίηση της απόφασης της Ομοσπονδίας. Προς την ίδια κατεύθυνση, αν χρειαστεί, θα κινηθεί και το Δ.Σ. του Συλλόγου μας με κείμενο οδηγιών για την υλοποίηση της Απεργίας-Αποχής.

Τούτων δοθέντων:

Καλούμε να μην συγκληθούν οι Ειδικές συνεδριάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων, οι οποίες περιγράφονται στην Υ.Α. και σχετίζονται με την αυτοαξιολόγηση της Σχολικής Μονάδας.

Καλούμε όλες και όλους τις/τους συναδέλφους σε εγρήγορση και σταθερή επικοινωνία με τον Σύλλογο Εκπ/κών Π. Ε. Πειραιά «Η Πρόοδος» ώστε να προλαμβάνονται κάθε προσπάθεια εκφοβισμού ή αυθαίρετων ενεργειών του υπουργείου και της διοίκησης.

Για την όσο το δυνατό καλύτερη ενημέρωση, επίλυση κάθε απορίας και κυρίως τη συλλογική και συντονισμένη κίνηση όλων των σχολικών μονάδων και των  εκπαιδευτικών του συλλόγου μας καλούμε σε σύσκεψη τις Διευθύντριες και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων και τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων την Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου, στις 18:30, στον αύλειο χώρο των 9ου και 11ου Δημοτικών Σχολείων Πειραιά.

Δείτε παρακάτω:

  1. Ολόκληρη την απόφαση του Δ.Σ. της ΔΟΕ με την οποία κηρύσσει Απεργία-Αποχή [Εδώ]
  2. Τη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της Ομοσπονδίας [Εδώ]