Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού

Όλοι στην Ελευσίνα, Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7:30μ.μ στην πλατεία Ευμολπιδών (απέναντι από τα Goody’s)

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πειραιά «Η Πρόοδος» συμμετέχει στο κάλεσμα συνδικάτων και φορέων, στις 25 Οκτώβρη, στις 7.30μ.μ., στην πλατεία Ευμολπίδων, στην Ελευσίνα, ενάντια στην παραπέρα εμπλοκή της Ελλάδας στα ιμπεριαλιστικά ΑμερικαΝατοϊκά σχέδια.

Πληροφορούμαστε από δημοσιεύματα ότι μετά την αποστολή των φρεγατών στην Ανατολική Μεσόγειο και την ενεργοποίηση της βάσης της Σούδας,τώρα η κυβέρνηση είναι έτοιμη να δώσει και την 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Οι Αμερικανοί έχουν έτσι τη δυνατότητα, να μετασταθμεύσουν δεκάδες αεροσκάφη τους, υποστηρικτικά μεταγωγικά, ιπτάμενα τάνκερ και να μετατρέψουν την Ελευσίνα, σε ένα κανονικό ορμητήριο πολέμου για τη Μέση Ανατολή.

Η κυβέρνηση της ΝΔ μετατρέπει τη χώρα σε αμερικανοΝατοϊκό πολεμικό ορμητήριο και την καθιστά στόχο αντιποίνων, αφού εμπλέκει τη χώρα και τις στρατιωτικές και πολιτικές υποδομές της στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.Επιβάλλεται, τώρα να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια και στην παραμικρή σκέψη να δοθεί το αεροδρόμιο της Ελευσίνας για ορμητήριο πολέμου των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.

Η κυβέρνηση, αντί να υλοποιεί την απόφαση του ελληνικού κοινοβουλίου για αναγνώριση του Παλαιστινιακού Κράτους, που είναι ο μοναδικός δρόμος για να σταματήσει το μακελειό των λαών στη Μέση Ανατολή, εμπλέκει ακόμα περισσότερο τη χώρα στους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς, με τραγικές συνέπειες για τους λαούς.

Κλιμακώνουμε τώρα τον οργανωμένο αγώνα μας ενάντια στα σχέδια της κυβέρνησης και απαιτούμε:

  • Καμιά εμπλοκή της χώρας μας στη σφαγή του παλαιστινιακού λαού.
  • Να γυρίσουν πίσω οι Ελληνικές φρεγάτες, να παύσει κάθε διευκόλυνση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ 
  • Έξω ο Αμερικανικανονατοϊκός στόλος από την Ανατολική Μεσόγειο
  • Ούτε σκέψη για παραχώρηση της βάσης της Ελευσίνας (112 Πτέρυγα Μάχης )  στους Αμερικανονατοϊκούς σχεδιασμούς 
  • Έξω η Ελλάδα από το ΝΑΤΟ – έξω οι αμερικανικές βάσεις από την Ελλάδα
  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη

Όλοι στην Ελευσίνα, Τετάρτη 25 Οκτώβρη, στις 7:30μ.μ στην πλατεία Ευμολπιδών (απέναντι από τα Goody’s)

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.