ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ

ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ  ΤΡΙΤΗ 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 14:00 ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά “Η Πρόδοδος” ύστερα από τις εξελίξεις σχετικά με το υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας για το νέο σύστημα διορισμού των εκπαιδευτικών (ΠΡΟΣΟΝΤΟΛΟΓΙΟ), το οποίο παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, εισάγεται σήμερα (7 – 1 – 2019) στη Βουλή, με τη μορφή τροπολογίας, για ψήφιση μέχρι την προσεχή Παρασκευή 11 – 1 – 2019, αποφασίζει:

  1. Τη συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, που οργανώνεται από Συλλόγους Εκπ/κών Π.Ε. – ΕΛΜΕ και Συλλογικότητες αναπληρωτών την Τρίτη 8 – 1 – 2019 στις 14:00 στη Βουλή.
  2. Τη Συμμετοχή, αμέσως μετά το συλλαλητήριο, στη σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. & Ε.Λ.Μ.Ε. καθώς και συλλογικοτήτων αναπληρωτών εκπαιδευτικών στα γραφεία της Δ. Ο. Ε., (Ξενοφώντος 15Α, 3ος όροφος).

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 6μ.μ. ΣΤΑ 9Ο -11Ο ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟΣ ΜΑΖΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ Ν/ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ! ΔΕΝ ΠΑΖΑΡΕΥΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙΚΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ – ΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΕΤΟΣ ΛΗΨΗΣ ΠΤΥΧΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.