ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Σάββατο 27/1, 12 το μεσημέρι, πλατεία Ελευθερίας

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ ΛΑΟΥ!

Τώρα πρέπει να σταματήσει η σφαγή στην Παλαιστίνη, η γενοκτονία του λαού της! Ήδη 24 χιλιάδες έχουν χάσει την ζωή τους, πάνω από 60 χιλιάδες είναι οι τραυματίες, ανάμεσά τους χιλιάδες μικρά παιδιά, ακόμα και βρέφη! Κοντά στα 2 εκατομμύρια είναι οι εκτοπισμένοι Παλαιστίνιοι!

Τώρα πρέπει παντού σε κάθε χώρο δουλειάς, να υψωθεί τοίχος απέναντι σ΄ όλους αυτούς που εμπλέκουν την Ελλάδα όλο και πιο βαθιά στο πόλεμο. Τόσο με στρατιωτικά μέσα, όσο και μέσω των συμφωνιών, διπλωματικών και οικονομικών. 

ΚΑΝΕΙΣ ΕΦΗΣΥΧΑΣΜΟΣ – ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ!

Η κυβέρνηση της ΝΔ, επιλέγει να συμμετέχει όλο και πιο ενεργά στον πόλεμο!

  • Αυξάνει την εμπλοκή της Ελλάδας αφού συνεχίζει να στέλνει πολεμικά πλοία, υλικά και προσωπικό στις Νατοϊκές αποστολές, που καμία σχέση δεν έχουν με την ασφάλεια της χώρας. Η τελευταία αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα θέτει τη χώρα μας στην «αιχμή του δόρατος» σε σχεδιασμούς που βάζουν φωτιά στη Μέση Ανατολή και διαιωνίζουν την κατοχή στην Παλαιστίνη ενώ γίνεται για χάρη «της προστασίας της ναυσιπλοΐας», δηλαδή των εφοπλιστών!
  • Συνεχίζει η ελληνική κυβέρνηση τη μετατροπή της χώρας σε αμερικανονατοϊκό στρατόπεδο, με την παραχώρηση των λιμανιών Σούδας, Αλεξανδρούπολης, Βόλου κ.α. στις Νατοϊκές δυνάμεις για να εξαπολύουν τις δολοφονικές επεμβάσεις.
  • Συνεχίζει να δαπανά υπέρογκα ποσά για εξοπλιστικά προγράμματα, που καμία σχέση δεν έχουν με την άμυνα της χώρας, βρισκόμενη σταθερά στις κορυφές του ΝΑΤΟ ως προς το ποσοστό δαπανών.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

Δυναμώνουμε την αλληλεγγύη μας στον παλαιστινιακό λαό, την οποία εκφράσαμε σε δεκάδες αγωνιστικές κινητοποιήσεις τους τελευταίους τρεις μήνες, απαιτώντας να σταματήσει η σύγχρονη γενοκτονία που συντελείται. Επίσης, στους υπόλοιπους λαούς της περιοχής, αλλά και στον ισραηλινό, που η πολιτική του κράτους του τον μετατρέπει σε «κρέας» στα κανόνια του πολέμου. Οι λαοί θέλουμε να ζήσουμε σε έναν κόσμο χωρίς πολέμους, φτώχεια και ανεργία.

  • Είναι η ώρα της αποφασιστικής αναμέτρησης κόντρα στην πολιτική που μας εμπλέκει στον πόλεμο, που κάνει τη ζωή μας όλο και πιο αβάσταχτη, με νέους φόρους, ακρίβεια, αυταρχισμό.
  • Να ακυρωθεί τώρα η αποστολή φρεγάτας στην Ερυθρά Θάλασσα και να γυρίσουν πίσω όλα τα ελληνικά πλοία και στρατεύματα. Δεν έχουν καμία δουλειά έξω από τα σύνορα της χώρας!
  • Οι εκπαιδευτικοί στεκόμαστε στην «σωστή πλευρά της Ιστορίας». Κάνουμε το χρέος μας και λέμε την αλήθεια στους μαθητές μας για όσα συμβαίνουν αυτό το διάστημα στην Παλαιστίνη. Συζητάμε και αναδεικνύουμε τις πραγματικές αιτίες των πολέμων διαχρονικά, κόντρα στο αφήγημα της Κυβέρνησης και των Μ.Μ.Ε. της.

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου διατρανώνουμε και πάλι την αντίθεσή μας στη σφαγή στην Παλαιστίνη!

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.