Ψήφισμα: «Σχετικά με τη δημοσίευση μητέρας του 55ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά στο facebook σε βάρος συναδέλφισσας».

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «Η Πρόοδος» καταδικάζει τις ανυπόστατες και δυσφημιστικές αναφορές που δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μητέρα μαθήτριας εις βάρος συναδέλφισσας δασκάλας του 55ου Δημοτικού Σχολείου Πειραιά.

Με τη δημοσίευση αυτή και τα υβριστικά σχόλια που ακολουθούν, διασύρεται με τον πιο ανάλγητο και ποταπό τρόπο η συνάδελφος και το σχολείο, αφού όσα καταγράφονται και καταγγέλλονται είναι απολύτως αναληθή και συκοφαντικά! Οι κατασκευασμένες αυτές συκοφαντίες έρχονται ως συνέχεια των προηγούμενων συμπεριφορών παρενόχλησης της μητέρας προς το σχολείο και τους εκπαιδευτικούς. Η δημοσίευση αυτή αποσκοπεί στην ηθική βλάβη και επαγγελματική εξόντωση της συναδέλφου, αλλά και στον εκφοβισμό και τρομοκράτηση όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου.

Τέτοιου είδους δημοσιεύματα με παραλογισμούς σε βάρος των εκπαιδευτικών καταδεικνύουν πως το Δημόσιο Σχολείο και οι εκπαιδευτικοί που το υπηρετούν βάλλονται από παντού και κινδυνεύουν από εξόφθαλμα ψευδείς και παράλογες καταγγελίες.

Στηρίζουμε ηθικά και συνδικαλιστικά όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και κυρίως τη συναδέλφισσα που βάλλεται, σε κάθε περίπτωση στεκόμαστε στο πλευρό της με στόχο την αυτονόητη δικαίωσή της και την πλήρη αποκατάσταση της παιδαγωγικής και επαγγελματικής της υπόστασης.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.