ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ

 

 

 

 

Πειραιάς 29/01/2017

 

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά «η Πρόοδος» εκφράζει τη συμπαράστασή του και δηλώνει  την αλληλεγγύη του στον δίκαιο αγώνα των αγροτών, καθώς επίσης και σε όλες τις κοινωνικές τάξεις που θίγονται από τα μέτρα της Κυβέρνησης και των μνημονιακών πολιτικών. 

Ο αγώνας τους είναι και δικός μας. Η πολιτική που πλήττει το εισόδημα των αγροτών είναι αυτή που απαξιώνει τη δημόσια παιδεία, που μειώνει τους μισθούς, που αυξάνει τα όρια συνταξιοδότησης που διαλύει την ιατροφαρμακευτική μας περίθαλψη. Είναι η πολιτική της άγριας φοροεπιδρομής, της φτώχειας και της εξαθλίωσης. Αυτή την πολιτική μόνο το ενιαίο μαχητικό λαϊκό κίνημα μπορεί να την αντιμετωπίσει, δημιουργώντας τους όρους για να ανατραπεί η επίθεση στον κόσμο της εργασίας.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμπαρασταθούν στον αγώνα των αγροτών, αγνοώντας οποιαδήποτε μεθόδευση «κοινωνικού αυτοματισμού». Ο αγώνας όλου του κόσμου της εργασίας είναι κοινός: η ανατροπή των πολιτικών Ευρωπαϊκής Ένωσης, Δ.Ν.Τ, κυβέρνησης και οποιουδήποτε τις εφαρμόζει κάθε φορά.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos