ΘΕΜΑ:  ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

Πειραιάς 20/03/2017

Την ίδια ώρα που οι πολιτικές εξελίξεις προετοιμάζουν νέο κύκλο μηδενικών μόνιμων διορισμών, αλλά και πιθανή μείωση του αριθμού των αναπληρωτών για την επόμενη σχολική χρονιά, χιλιάδες  συνάδελφοι αναπληρωτές –χωρίς την παρουσία των οποίων τα σχολεία θα ήταν αδύνατο να λειτουργήσουν- στερούνται βασικών εργασιακών δικαιωμάτων.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θέλοντας να αναδείξει και τα προβλήματα της αδιοριστίας και των εργασιακών δικαιωμάτων των αναπληρωτών συμμετέχει:

  • Στη συγκέντρωση των Συλλόγων Π.Ε. και Ε.Λ.Μ.Ε. στο Υπουργείο Παιδείας, την Πέμπτη 30 Μαρτίου, στις 1.30 μ.μ.

  • Στην καμπάνια για τα εργασιακά δικαιώματα των αναπληρωτών (άδεια μητρότητας, κλπ.) με πρώτο σταθμό συνάντησης, των σωματείων και συλλογικοτήτων αναπληρωτών που στηρίζουν την πρωτοβουλία, την 1η Απριλίου.

 

Με στόχο την καλύτερη προετοιμασία των παραπάνω δράσεων το Δ.Σ. του συλλόγου μας καλεί τους συναδέλφους αναπληρωτές σε συνάντηση συζήτηση την Δευτέρα 27 Μαρτίου στη 1.30 μ.μ. στο 11ο  Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.

 

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Η μαχητική και συλλογική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας μπορούν να καθορίσουν τις εξελίξεις στο χώρο τις εκπαίδευσης.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos