ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

Πειραιάς 21/2/2017

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν  οι δυο πρώτες για το 2017 προγραμματισμένες  εκδηλώσεις του Συλλόγου μας σε συνεργασία με την Παιδαγωγική-Πολιτιστική Ομάδα.

Το Σάββατο 4 Φλεβάρη πραγματοποιήθηκε ξενάγηση 30 συναδέλφων στο Ίδρυμα Θεοχαράκη και στην έκθεση με θέμα: "Η σπουδαία συλλογή του Τελλογλείου Ιδρύματος Τεχνών Α.Π.Θ. στην Αθήνα". Οι εντυπώσεις ήταν πολύ καλές, καθώς μας δόθηκε η δυνατότητα να έρθουμε σε επαφή με μερικές από τις πρωτότυπες πτυχές της νεοελληνικής τέχνης του 20ού αιώνα.

Την Κυριακή 19 Φλεβάρη ογδόντα έξι συνάδελφοι παρακολουθήσαμε τη θεατρική παράσταση «Άγριος Σπόρος» στο Θέατρο επί Κολωνώ. Η παράσταση έδωσε τροφή για πολλές συζητήσεις και  κατά γενική ομολογία ήταν εξαιρετική.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου και η Παιδαγωγική- Πολιτιστική Ομάδα έχουν δρομολογήσει για το προσεχές διάστημα τα παρακάτω:

  • Τη θεατρική παράσταση για παιδιά "Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας" του Όσκαρ Ουάιλντ, την Κυριακή 2 Απριλίου 2017, στο Εθνικό Θέατρο. (Δηλώσεις συμμετοχής στην ιστοσελίδα του συλλόγου).

  • Ξενάγηση σε αρχαιολογικό χώρο, για την οποία θα ενημερωθείτε λεπτομερώς με επόμενη ανακοίνωση.

 

Καλούμε όλους τους συναδέλφους να στηρίξουν με την συμμετοχή τους τη δράση της Πολιτιστικής - Παιδαγωγικής Ομάδας και τις δραστηριότητες του Συλλόγου.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos