Ψήφισμα στήριξης προς τον Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

 

 

 

Πειραιάς 10/02/2017

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π.Ε. Πειραιά «H ΠΡΟΟΔΟΣ» εκφράζει την αμέριστη στήριξή του στον Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη, που σέρνεται στα δικαστήρια, μετά την κλήση του, από το Σώμα Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (Υπουργείο Δικαιοσύνης), με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος!

 

Η δίκη έχει οριστεί στις 13 Φλεβάρη 2017 σύμφωνα με το κλητήριο θέσπισμα που του απεστάλη. Ο Δήμαρχος  είναι  κατηγορούμενος, επειδή το 2015, ενόψει των βουλευτικών εκλογών, έκανε πράξη την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που έλεγε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση και με κανέναν τρόπο να διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητα παραχωρώντας δημοτικούς χώρους στη ναζιστική - φασιστική - εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή  για να προπαγανδίσει τις φασιστικές της αντιλήψεις και να ρίξει το ρατσιστικό της δηλητήριο.

 

Επιπλέον, ο Δήμαρχος Πάτρας κατηγορείται επειδή δεν τους έδωσε στοιχεία σχετικά με το πόσα παιδιά μεταναστών φιλοξενούνται στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου, μετά από ερώτηση που είχαν καταθέσει τα φασιστοειδή στη Βουλή.

 

Συμπαραστεκόμαστε και στηρίζουμε το δήμαρχο και την απόφασή του και ζητάμε  να παρθεί πίσω η πολιτική - δικαστική δίωξη.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos