ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ Β΄ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Η τακτική Γ.Σ. του συλλόγου θα πραγματοποιηθεί την

 Τετάρτη   23 Μαΐου 2018, στο  22ο Δημ. Σχ. Πειραιά (Χατζηκυριακού και Σαχτούρη, στάση Βρυώνη)

 

Πειραιάς 19-5-2018

 

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους, να εκτιμήσουν την κρισιμότητα της περιόδου και να συμμετάσχουν μαζικά στη Γενική μας Συνέλευση. Οι αποφάσεις που θα πάρουμε θα συμβάλουν στην οργάνωση του αγώνα για τη βελτίωση του δημόσιου σχολείου και της θέσης του εκπαιδευτικού. Γι’ αυτό η συμμετοχή όλων των συναδέλφων είναι απαραίτητη.

 

Για την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης έχει εξασφαλιστεί άδεια μιας ημέρας για τα μέλη του Συλλόγου. Επομένως, η παρουσία όλων είναι όχι μόνο υποχρεωτική αλλά και επιβεβλημένη. 

 

Δικαίωμα συμμετοχής στις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης έχουν ΜΟΝΟ όσα μέλη είναι ταμειακά τακτοποιημένα, δηλαδή όσοι έχουν υπογράψει τις σχετικές καταστάσεις (και θα τους παρακρατηθεί η συνδρομή) ή όσοι έχουν πληρώσει μετρητοίς. Όσοι από τους συναδέλφους (αποσπασμένοι και αναπληρωτές) δεν έχουν πληρώσει καθόλου ή έχουν πληρώσει μέρος μόνο της συνδρομής τους πρέπει να πληρώσουν και το υπόλοιπο ως και την ημέρα της Γ.Σ. (23/5/2017) στον ταμία του συλλόγου.

Επειδή έχουμε γίνει αποδέκτες πολλών ερωτημάτων ενημερώνουμε, ότι όλα τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη μας μπορούν να ζητήσουν και να λάβουν βεβαίωση που να πιστοποιεί ότι είναι εγγεγραμμένα στα σύλλογο και ότι συμμετείχαν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης.

Όσοι συνάδελφοι δεν είναι μέλη του συλλόγου ή δεν είναι ταμειακά τακτοποιημένοι, υποχρεούνται να εργαστούν. Την ημέρα της Γ.Σ. οφείλουν να παρουσιαστούν στα σχολεία τους ή στην Δ/νση Π.Ε. Πειραιά. Οι συνάδελφοι Δ/ντες των Σχολείων και οι Προϊστάμενες των Νηπιαγωγείων παρακαλούνται να ενημερώσουν τους συναδέλφους αυτούς ότι δεν καλύπτονται από την άδεια που έχει εξασφαλίσει ο σύλλογος για την διεξαγωγή της Γ.Σ. 

 

Προτεινόμενη Ημερήσια Διάταξη:

 

8.30 - 9.00: Προσέλευση

9.00 - 9.20: Εκλογή προεδρείου

9.20 - 9.40: Ενημέρωση αιρετών (20΄)

9:40 – 9:50: Ενημέρωση για την αντιπροσωπεία στην Παλαιστίνη (10΄)

9.50 - 10.10: Εισήγηση Δ.Σ. (20΄)

10.10 - 12.15: Κριτική πεπραγμένων Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. – Συζήτηση και προτάσεις επί των θεμάτων της Ημερήσιας Διάταξης της 87ης Γ.Σ. της Δ.Ο.Ε. και της Εισήγησης του Δ.Σ. (2 ώρες και 5΄)

12.15 - 12.30: Δευτερολογία του Προέδρου (15΄)

12.30 - 13.30: Ψηφοφορίες:  Έγκριση πεπραγμένων του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. – Προτάσεις – Ψηφίσματα. (1 ώρα)

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos