ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΤΗ Δ.Ο.Ε.

 

Πειραιάς  14 /12/2017

 

Με βάση τις προθεσμίες που ορίζει η Δ.Ο.Ε. ο σύλλογός μας μέχρι την 31η Δεκεμβρίου πρέπει να κοινοποιήσει στην Ομοσπονδία τις ονομαστικές καταστάσεις των μελών του (Μητρώο μελών) προκειμένου να υπολογιστεί η συνδρομή του συλλόγου μας προς την ομοσπονδία. Για το λόγο αυτό επείγει να συγκεντρωθούν οι καταστάσεις, που έχουν αποσταλεί στα σχολεία από τις 29 Οκτωβρίου, πριν κλείσουν τα σχολεία για τις διακοπές των Χριστουγέννων.

 

Στο τέλος του κειμένου παραθέτουμε τα σχολεία από τα οποία δεν έχουμε μέχρι τώρα συλλέξει τις καταστάσεις και παρακαλούμε να συμπληρωθούν άμεσα ως εξής:

  1. Τα ονόματα να γραφούν στις καταστάσεις ηλεκτρονικά (και όχι χειρόγραφα) έτσι ώστε να είναι ευανάγνωστα και κατόπιν να υπογραφούν από τους/τις συναδέλφους.

  2. Να συμπληρωθεί οπωσδήποτε η στήλη που αφορά στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης από την οποία μισθοδοτούνται οι συνάδελφοι, ώστε να μπορούμε να ξεχωρίσουμε τους αποσπασμένους από τους οργανικά υπηρετούντες.

  3. Να συμπληρωθεί η στήλη με την ηλεκτρονική διεύθυνση ταχυδρομείου (e-mail).

  4. Να μην αμελήσουν οι συνάδελφοι να υπογράψουν στην σχετική στήλη.

Ταυτόχρονα το Δ.Σ. θα ήθελε να παρατηρήσει τα ακόλουθα:

 

  1. Τα e-mail των συναδέλφων συγκεντρώνονται αποκλειστικά και μόνο για τις ανάγκες του συλλόγου.

  2. Παρατάξεις που επιθυμούν να συλλέξουν e-mail συναδέλφων, για να τους αποστέλλουν τις ανακοινώσεις τους, έχουν κάθε δικαίωμα να το πράττουν εφόσον έχουν ενημερώσει τους συναδέλφους και έχουν πάρει την συγκατάθεσή τους. Η με πλάγιο τρόπο συγκέντρωση e-mail μέσω των διαδικασιών του συλλόγου παραβιάζει τη δεοντολογία ορθής λειτουργίας του Δ.Σ.

  3. Δηλώνουμε ότι οι καταστάσεις διαβιβάστηκαν σε ΟΛΑ τα σχολεία του συλλόγου στις 29 Οκτωβρίου. Αν κάποια σχολεία δεν έλαβαν τις καταστάσεις αυτό οφείλεται σε τεχνικούς λόγους για τους οποίους δεν ευθύνεται το Δ.Σ. Για την επαλήθευση των παραπάνω προωθούμε εκ νέου το μήνυμα της 29ης Οκτωβρίου όπου φαίνεται το σύνολο των αποδεκτών του μηνύματος. Άστοχες διαδόσεις, που υπονοούν ότι σκοπίμως ορισμένα σχολεία δεν έλαβαν το μήνυμα με τις καταστάσεις εγγραφής στον Σύλλογο, παραβιάζουν την κοινή λογική και πλήττουν το κύρος του Συλλόγου. Εν τέλει χαρακτηρίζουν αυτούς που τις διακινούν. 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos