Πειραιάς 30/08/2017

 

Συναδέλφισσες συνάδελφοι,

 

Μετά από σκληρή μάχη μηνών έφυγε, τη Δευτέρα 28 Αυγούστου, από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών, ο συνάδελφος δάσκαλος Σταύρος Καλλώνης.

Ο συνάδελφος Σταύρος Καλλώννης, που διατέλεσε και μέλος του συλλόγου μας, ήταν Ιδρυτικό μέλος των Παρεμβάσεων Π.Ε. από τη δεκαετία του ’90, πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Κερατσινίου–Περάματος «Νίκος Πλουμπίδης», μέλος του Γενικού Συμβουλίου (2012) και της Επιτροπής Πιστοποίησης της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., αιρετός στο Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε. Αττικής το 2016, μέλος του Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. την περίοδο 2016 – 2017.

 

Ιδιαίτερα αγαπητός δάσκαλος με μεγάλη αγάπη για τους μαθητές του, εξαιρετικός στη συνεννόηση με τους γονείς, επίμονος μελετητής της αντίστασης και του εμφυλίου, με ιδιαίτερες ικανότητες και ιστορικές γνώσεις, ερασιτέχνης φωτογράφος με γνώσεις και ικανότητες επαγγελματία, με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και συμμετοχές σε εκθέσεις.

 

Θα τον θυμόμαστε πάντα χαμογελαστό και αισιόδοξο στην πρώτη γραμμή των αγώνων, Θα τον θυμόμαστε πάντα με πείσμα και αξιοπρέπεια να δίνει τη μάχη για τη ζωή του, όπως είχε μάθει να δίνει μάχες και να νικάει, «με την καρδιά του», όπως συνήθιζε να λέει.

 

Θα τον θυμόμαστε για τις γνώσεις, την αγωνιστικότητά του, την αισιοδοξία του, το χαμόγελό του.

Θα μας συντροφεύει, ως αστείρευτη πηγή ζωντάνιας, μαχητικότητας, δύναμης κι ελπίδας.

Η κηδεία του Σταύρου θα γίνει την Τετάρτη 30 Αυγούστου, στις 11.30, στο νεκροταφείο Σχιστού.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Πειραιά εκφράζει θερμά συλλυπητήρια  στην οικογένειά του.

 

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

e-proodos | ΑΡΧΙΚΗ
e-proodos | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΙΡΑΙΑ "Η ΠΡΟΟΔΟΣ" | e-proodos